Ekad Jenis
LUXURY

RM65
RM55

  • ✅ Fungsi Lengkap
  • ✅ 100++ pilihan design
  • ✅ Beberapa pilihan layout
PROMO LUXURY
RM65

RM55

Boleh 2 majlis dalam 1 link ekad
Dua-dua majlis akan dalam 1 link ekad, Bukan dapat 2 link ekad.

Awak kena order 2 ekad kalau nak dapat 2 link yg berasingan.

Awak perlu isi kedua-dua detail majlis. TIDAK boleh guna 1 majlis dulu then, bila dah habis tukar majlis ke-2 pula.
Boleh ke nak design custom?
Boleh : TAPI buat masa sekarang awak sendiri yang kena buat design custom. Kami hanya sediakan template Saiz.

Tengok video dibawah untuk penerangan lebih lanjut.

Berapa nama boleh letak?
NAMA PENJEMPUT / PARENTS
  • Min : 0
  • Max : 4
    (2 untuk setiap pihak)
NAMA PENGANTIN / LAIN-LAIN
  • Min : 1
  • Recomended Max : 4
    atau (2 pasangan)
  • Boleh juga 3 - 4 pasangan
    tidak recomended
Soalan lazim
  • Boleh ke nak tukar posisi section tu? Contoh RSVP letak dekat atas sekali :
    • Maaf TIDAK boleh. Ekad kami sudah diprogram siap2 macam tu
  • Berapa lama ambil masa untuk ekad siap? :
    • TERUS SIAP selepas awak selesai isi borang maklumat majlis & awak boleh edit balik real-time unlimited kali. Tapi tak boleh guna balik kalau majlis sekarang dah habis. Kena order baru
  • Ekad ni expired bila? :
    • Ekad TIDAK expired selagi kami guna server yg sama. Minimum 3 tahun kita akan format server
Ada Soalan?
Boleh tekan button dibawah untuk whatsapp kami yer.